اموزش ابکاری نیکل

مراحل و روش کار با خط آبکاری نیکل و کروم

کار با خطوط آبکاری نیکل غالبا کاری تخصصی است و نیاز به تجربه و مهارت و دانش دارد . جهت اشنایی مراحل و روش کار به طور مختصر توضیح داده میشود در نظر داشته باشید فراگیری و اموزش ابکاری نیکل نیاز به تجربه و کار و دانش در طی زمان به دست میاید .

پرداخت کاری و پولیش کاری قطعات

قبل از اغاز آبکاری قطعات باید صاف و صیقلی شود تا قطعات در هنگام آبکاری براق آبکاری شود و کیفیت پوشش بدون ایراد باشد . این کار با دستگاه پرداخت توسط انواع سنباده و گیلانس انجام میشود .

اسید شویی قطعات توسط محلولهای اسیدی

قطعات بعد از پرداختکاری وارد محلول اسید میشود تا ذرات اکسید حذف و سطح فلز فعال شود .

چربیگیری و حذف ذرات چربی و روغن از سطح قطعات

قطعات بعد از اسید شویی وارد مرحله چربی و روغن زدایی میشود که با محلول قلیایی مخصوص شسته میشود تا ذرات چربی روی قطعه که در مرحله پرداختکاری و یا در مرحله تولید قطعات به قطعه چسبیده پاک شود .

 اسید شویی رقیق قطعات

بعد از مرحله چربیگری و شستشو قطعات با محلول اب و اسید رقیق شست میشود تا مواد قلیایی وارد مرحله بعد نشود .

 وان آبکاری نیکل

بعد از اماده سازی سطح قطعات وارد وان آبکاری نیکل میشود تا لایه فلز براق نیکل روی قطعه ایجاد بشود . این عمل حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد بعد از گذشت زمان قطعه خارج شده و به مرحله بعد میرود .

وان آبکاری کروم

بعد از آبکاری نیکل قطعات شسته شده وارد وان آبکاری کروم میشود . در این مرحله لایه کروم لایه نهایی خواد بود و بر روی لایه آبکاری نیکل پوشش داده میشود . این مرحله باعث ایجاد براقیت و مقاومت بیشتر در قطعات میشود و مانع اکسید شدن سطح آبکاری نیکل میشود.

شستشو قطعات در بین مراحل لازم است

بعد از هر مرحله قطعات باید شستشو شوند و تمیز بشوند .